Puolivälierät käyntiin lauantaina - "Kaikki peliin, kentällä ja katsomossa!"

Futsal-Liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin viikonloppuna. Leijona Futsal isännöi JoSePaa, ja joukkueet iskevät yhteen Monitoimihallilla sekä lauantaina että sunnuntaina. Ennakkohaastattelussa Leijona-luotsi Jovan Stankovic.

Leijona Futsal lähtee kotipeleihin vankassa myötätuulessa. Vuosi 2019 on tuonut tullessaan peräti 10 voittoa liigasta ja kolme lisää Cupista. Edellinen tappio on viime vuoden puolelta. Voittoputki nosti joukkueen sarjassa toiseksi, ja näin vastaan tulee siis seitsemänneksi sijoittunut Joutsan futsalylpeys JoSePa, joka kaatui runkosarjan otteluissa vieraskentällä lukemin 4-2 ja kotona maalein 8-3.

JoSePalla on takanaan sarjanousijaksi varsin onnistunut runkosarja. Se sijoittui seitsemänneksi ykköstykkinään tehot 20+11 laukonut Markus Rautiainen. Leijona Futsalista kukaan ei yltänyt 20 osumaan, mutta toki tehomiehiä löytyy lähtökohtaisesti hiukan laajemmin kuin vastustajalta.

Leijonan pelaajavalmentaja Jovan Stankovic ehti antamaan muutaman nopean kommentin samalla kun joukkue valmistautuu lauantain avausotteluun.

Runkosarja taisi olla aika onnistunut?
- Se sujui nousujohteisesti, mikä on ollut koko ajan myös suunnitelmamme. Selvisimme ilman suurempia vastoinkäymisiä, mutta nyt alkavat ihan eri pelit ja meidän täytyy olla valmiita myös vaikeuksiin. Runkosarjasta sinällään on vaikea löytää mitään suurempia yksittäisiä parantamisen kohteita, joukkueen sisällä kyllä tiedämme mitä asioita meidän pitää vielä parantaa ja parannammekin.