Leijona Futsaliin georgialaisväriä

Georgialainen Irakli Todua, 25, siirtyy Leijona Futsaliin loppukauden mittaisella sopimuksella. Todua liittyy joukkueeseen välittömästi ja lienee kokoonpanossa heti lauantaina, jolloin Sievi Futsal saapuu Leijonien vieraaksi Toijalaan.

Todua siirtyy Akaaseen Georgian päääkaupungista Tbilisistä, Georgians Tbilisi -joukkueesta, jossa pelasi viime syksynä vielä UEFA Futsal Cupiakin. Aiemmin uran varralle mahtuvat Tsu ja Iberia Star Georgiassa, sekä Ekol Baku Azerbaijanissa. Maajoukkuetason edustusta Todualla on 18 ottelun ja seitsemän maalin verran Georgian maajoukkueesta.

- "Halusimme vielä vahvistaa joukkuetta kevättä varten, ja Iraklin kanssa intressit kohtasivat mukavasti. Viime aikoina on menty aika pienellä ringillä, joten kaikin puolin uusi pelaaja on tervetullut lisä rosteriin. Sisäistä kilpailua peliajasta tarvitaan, ja nyt sitä on tarjolla paremmin. Uskon, että Irakli vahvistaa joukkuetta omalla osaamisellaan ja tekee meistä entistä vaarallisemman joukkueen kevään ratkaisupeleihin", LeiF-Manageri Jarmo Airaksinen taustoitti siirtouutista.