Tero Intala siirtyy KaDystä Leijona Futsaliin

Leijona Futsalin joukkue tulevalle kaudelle alkaa vähitellen hahmottumaan. Uutena kasvona joukkueeseen liittyy Tero Intala, joka pitkän PP-70 -rupeaman jälkeen on edustanut kaksi viimeistä kautta Kampuksen Dynamoa saalistaen kaksi kultamitalia.

Leijona Futsalin toiminnanjohtaja Jussi Nyström on tyytyväinen uuteen tulokkaaseen.

- Terolla on kokemusta voittamisesta, ja ennen kaikkea aito halu kehittyä pelaajana ja voittaa pelejä. Näillä kriteereillä hän sopii meidän pelaajapolitiikkaan erinomaisesti. Uskon, että tulee nousemaan isoon rooliin heti tulevalla kaudella, Nyström kommentoi.

Vuonna 1992 syntyneellä Intalalla on takanaan hieno tarina PP-70:stä. Hän oli mukana nostamassa joukkuetta vitosdivarista aina liigaan asti. Viimeiset kaksi vuotta on puolestaan kuluneet Jyväskylässä, jossa mies on ollut kaatamassa Leijona Futsalia molempina keväinä.

Tervetuloa Akaaseen Tero, minkälaisia mietteitä Leijona Futsal herättää?
- Kiitos! Leijonasta jäänyt vuosien aikana hyvät fiilikset, varsinkin organisaation puolella. Asiat hoidetaan pelaajien kannalta todella hyvin ja on helppo keskittyä pelaamiseen. Niin sanotusti puitteet pelaamiseen ovat siis kunnossa ja muutenkin kunnianhimoinen seura. Joukkueen hyökkäävä pelitapa myös houkuttaa ja varmasti sopii omiinkin vahvuuksiin loistavasti.