Jovan Stankovic nimettiin Bulgarian maajoukkueeseen

Leijona Futsalin serbialaisvahvistus Jovan Stankovic matkustaa ensi viikolla Bulgarian maajoukkueen mukaan. Hiljattain Bulgarian kansalaisuuden saaneen Stankovicin johdolla joukkue kohtaa kaksi kertaa Moldovan ystävyysotteluissa vieraskentällä 16-17.3.

Stankovic on noussut Leijonissa tällä kaudella isoon rooliin. Pelejä on kasassa nyt 14, joissa tehopisteitä on syntynyt puolustavasta roolista huolimatta 12+12=24. Isoja minuutteja välillä tiukasti teipattunakin raatanut mies on petrannut tasaiseen tahtiin koko kauden ajan.

Maajoukkuepeleihin valmistautuva Stankovic matkustaa ensi viikolla Bulgariaan ennen muuta joukkuetta passiprosesseja hoitamaan. Tämän vuoksi väliin jää Ruutupaidat-vieraspeli.

- "Tiesimme jo palkatessamme Jovanin, että saadaan ammattimies. Hän on kuitenkin ylittänyt jopa odotukset. Jovan on noussut paitsi kentällä, myös kentän ulkopuolella yhdeksi joukkueen ehdottomista johtajista. Kyseessä on viimeisen päälle hieno mies, ja toivomme hänelle menestystä myös maajoukkuepeleissä", LeiF-Manageri Jarmo Airaksinen kommentoi.